Mundesi Punesimi jashte vendit, Gjermani, Qatar dhe Dubai.

  • 1
  • May 27, 2017

Mundesi Reale Punesimi nga Agjenisa ERCA – “Recruitment and Staffing Solution”

Te gjitha vendet vakante i gjeni te listuara si me poshte

Waitress/Waiter/Barista – te kene eksperience pune dhe te jene njohes te gjuhes angleze “Dubai, Qatar”.

Kamariere – Te jene njohes te gjuhes Gjermane, minimum niveli A1-A2 “Gjermani”.

Barman Te jene njohes te gjuhes Angleze dhe te kene eksperience pune te meparshme “Gjermani”.

Lexo me shume