Mundesi punesimi ne Doha, Qatar

  • 0
  • September 6, 2016

Lajmerojme te gjithe aplikantet e agjensise “ERCA ” dhe gjithashtu te gjithe te interesuarit ne zanatet si Hekurkthyes dhe Kallupexhi, qe nga data 2-9 Shtator zhvillohen intervistat e punes drejtperdrejte me Klientin tone, per mundesi punesimi ne Doha, Qatar.

Ju ftojme te beheni pjese e intervistave duke telefonouar ne numrin 0699306646 ose 0693750772 !

Ju mirepresim !