Mundesi punesimi ne Gjermani

  • 3
  • September 6, 2016

Agjensia_ERCA njofton te gjithe te interesuarit per punesim ne Gjermani ne profilin e punes si Picier, te behen pjese e aplikimeve tona.
Kandidatet duhet te kene eksperience te meparshme dhe te jene njohes te gjuhes Angleze.

NXITONI aplikimet mbyllen ne date 15 shtator.

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV e tyre me foto ne [email protected] dhe te kontaktojne ne numrat 0699306646 ose 0693750772.