Mundesi punesimi si Barman

  • 0
  • August 12, 2016

baristAgjensia e punesimit Erca ofron mundesi punesimi ne Gjermani si Barman Profesionist. Kandidatet duhet te jene njohes te gjuhes Angleze dhe gjithashtu te dine te pergatisin
kokteilet alkolike. Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqeshme.Te interesuarit te kontaktojne ne numrat 0699306646 ose 0693750772 dhe te dergojne CV e tyre me foto ne [email protected]