Mundesi punesimi si Estetiste.

  • 0
  • May 13, 2016

13226903_1610892935895278_3449007960703104673_nAgjensia e punesimit Erca ofron mundesi punesimi si Estetiste ne Gjermani. Kandidatet duhet te jene te certifikuara dhe te jene deri ne moshen 35 vjec. Preferohet te kene njohuri te gjuhes Gjermane. Te gjithe te interesuarat te kontaktojne ne 0699306646 ose 0693750772 dhe te dergojne CV e tyre ne [email protected]