Mundesi punesimi si Fizioterapist/e

  • 0
  • August 12, 2016

fizioAgjensia e punesimit ERCA ofron mundesi punesimi ne Gjermani ne profesionin e punes si Fizioterapist.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme :

  1. Te kene arsimimin perkates
  2. Te kene eksperience te meparshme pune

Te gjithe te interesuarit duhet te na dergojne CV e tyre me foto ne [email protected] dhe na telefononi ne numrat 0699306646 ose 0693750772