Mundesi punesimi si Graphic Designer

  • 0
  • August 12, 2016

webAgjensia e punesimit ERCA shpall pozicione vakante pune ne Frankfurt, Gjermani ne pozicionin si Graphic Designer. Te gjithe te interesuarit duhet te kene eksperience te meparshme dhe portofol te puneve te tyre. Na kontaktoni ne numrat 0693750772 ose 0699306646 dhe dergoni CV tuaja ne info @ erca.al