MUNDESI REALE PUNESIMI ne GJERMANI, AUSTRI dhe EMIRATET E BASHKUARA ARABE.

  • 6
  • August 6, 2017

Agjensia ERCA lajmerojme miqte dhe dashamiresit e agjensise tone qe nga data 05.08.2017 deri me date 15.08.2017 zyrat do mbyllen perkohesisht!

 Te interesuarit te na shkruajne dhe te dergojne Cv e tyre ne adresat tona te emailit pasi do ju kthejme pergjigje pas dates 15.08.2017.

Nderkohe po ju prezantojme te gjitha vendet vakante qe kemi per momentin ne Gjermani, Austri, Qatar, Dubai, Abu Dhabi. punesim ne gjermani

GJERMANI  (Koblenz, Trier, Mynih, Frankfurt)

Kordinatore eventesh dhe kateringu/ Recepsioniste/ Asistente: Te jene njohese shume te mira te gjuhes gjermane dhe te kene eksperience pune.

Graphic Designer dhe Web Developer: Te kene portofol te puneve te tyre

Security: Te kete eksperience pune dhe te njohe gjuhen angleze

Meshkuj dhe Femra per Pastrim dhe Mirmbajtje: Te jene mbi moshen 25 vjec.

(Ne fushen e gastronomise)

Kuzhinier: Te kene eksperience pune te meparshme (te kene specialitet pastat). Mjafton gjuha angleze.

Piacaiol Te kene eksperience pune te meparshme mbi 5 vjet .Mjafton gjuha angleze.

Mirembajtje: ( pjatalares/ ndihmes guzhinier) Te kene eksperience pune te meparshme.

Kamariere Te jene njohes te gjuhes Gjermane, niveli B1.
Barman Te jene njohes te gjuhes Angleze dhe te kene eksperience

(Ne fushen e mjekesise)

Mjek/ Infermiere/ Fizioterapist :: Te jene te pajisur me license dhe te zoterojne minimalisht nivelin B1 te gjuhes gjermane.

AUSTRI 

Mirembajtje: Te kene eksperince pune dhe te jene mbi moshen 35 vjecare.

Specialist Gipsi : Kandidatet duhet te grumbullojne piket si me poshte . Minimumi i pikeve kaluese eshte 50 pike:

– Te kene kryer nje shkolle ndertimi ose shkolle profesionale ndertimi = 20 pike
– Praktike pune minimumi 5 vjet = 10 pike
– Kurs Gjermanisht minimumi A1= 10 pike
– Mosha deri ne 30 vjec = 20 pike

UAE  (Qatar, Dubai, Abu Dhabi)

Inxhinier Ndertimi, Teknik Ndertimi (te kete eksperience pune te meparshme dhe te jete njohes i gjuhes angleze) (Qatar)

Kallupaxhinj/ Karpentier: Te kene eksperience pune (Qatar)

Kamarier/e, Barista Te kene eksperience pune dhe te jene njohes te gjuhes angleze (Qatar)

Djem sherbimi (Bellboy) Te kene eksperience pune dhe te jene njohes te gjuhes angleze (Qatar)

Kamariere Te jene njohese te gjuhes angleze dhe te kene eksperience te meparshme pune. (Dubai)

Agjente / Menaxhere Shitjeje Te jene njohese te gjuhes angleze dhe te kene eksperience te meparshme pune. (Dubai)

Hostess: Te jene njohese te gjuhes angleze dhe te kene eksperience te meparshme pune (Dubai)

Mesuese e ciklit te ulet Te jete e kualifikuar, te kete njohuri ne gjuhen anglese si dhe me eksperience minimalisht 2 vjecare ne kete profesion. (Abu Dhabi)

Instruktore Palestre Te jene njohese te gjuhes angleze dhe te kene eksperience te meparshme pune. (Abu Dhabi)

Estetiste (manikyr – pedikyr) Te jene njohese te gjuhes angleze dhe te kene eksperience te meparshme pune. (Abu Dhabi)

Gjithashtu, ofrojme dhe KURSE TE GJUHES GJERMANE te Nivelit A1 dhe A2 te metodes “Laguna”

Te gjithe personat qe zoterojne eksperiencen perkatese, mund te kontaktojne duke na derguar CV tuaja ne  [email protected] dhe te telefononi ne numrat +355693750772 ose +355699306646.

 

Na ndiqni ne Facebook per tu informuar mbi kerkesat e punesimit.