Mundesi Reale Punesimi

  • 0
  • March 25, 2017

Agjensi e Punesimit ➡️️ERCA⬅️️ ofron #mundesi #punesimi te listuara si me poshte:⬇️

1. Waitress/ Waiter/ Barista: te kene eksperience pune dhe te jene njohes te gjuhes angleze “Qatar” .

2. Kamarier/e: te jene njohes te gjuhes Gjermane, minimumi niveli A1-A2. “Gjermani”.

3. Barman: te jene njohes te gjuhes Angleze dhe te kene eksperience “Gjermani”.

4. Kuzhinier: te kene eksperience. Prishtine, Kosove.

5. Kuzhinier per Katering : te kene eksperience (Mjafton gjuha angleze) “ Gjermani”.

6. Security per ambjente te brendshme zyrash: te kete eksperience pune, te njohe gjuhen angleze dhe te jete mbi 180 cmm i gjate “Gjermani”.

7. Inxhinier Ndertimi, Teknik Ndertimi (te kete eksperience pune dhe te jete njohes i gjuhes angleze) “Qatar , Tirane”.

8. Masazhatore/Fizioterapiste : te kene eksperience pune. (Mjafton gjuha angleze) “Gjermani”🇩🇪.

9. Masazhatore te kene eksperience pune. (Mjafton gjuha angleze) “Prishtine”.

10. Graphic Designer dhe Web Developer: Te kene portofol te puneve te tyre “Gjermani”.

11. Agjente Shitjeje Te jene njohese te gjuhes Gjermane dhe Angleze dhe te kene eksperience te meparshme pune. “Gjermani“.

12. Shofer te mjeteve te renda ( ekskavator ): te kene eksperience dhe njohuri ne fushe te ndertimit.“Gjermani”.

13. Infermier/e : te kene eksperience pune. Te jene njohes te gjuhes Angleze “Qatar”

* Gjithashtu, ofrojme dhe KURSE TE GJUHES GJERMANE te Nivelit A1 dhe A2 te metodes “Laguna”.

Te interesuarit te na dergojne CV e tyre me foto ne 📩[email protected] dhe te kontaktojne ne numrat +355693750772 ose +355699306646.

– NXITONI – 🏃