Punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe

  • 0
  • June 1, 2016

alainPasdite pune në ERCA,ku perveç takimeve me kandidate, zhvillohen dhe biseda me klientet tanë për bashkepunimet tona te vazhdueshme. Aktualisht, kerkojme vajza për të punuar në kompleksin më luksoz ne Al Ain, UAE. Ofrojmë mundësi punësimi ne pozicionet : Guest Relations Officer,Guest Relations Agent,Hostess,Waitress. Te interesuarat të na kontaktojnë në 0699306646 ose 0693750772 dhe dergoni CV tuaja ne [email protected]
Aplikimet janë të hapura deri në datën 10 Qershor. Nxitoni!!!